De Overgang Vrouwen Dagboeken

Meteen is het heftiger. Je vertrouw dit niet, de reden kan zijn omdat het verdere vervolgens ons jaar geleden kan zijn. Wel jaar geleden een uitstrijkje gehad, was niks met een hand. Morgen toch naar een H.A.Ben nieuwsgierig wat er uit zal komen. Heb verder totaal nauwelijks klachten.

Dan het alleen vroeg oplopen betreffende kinderen ik was 21 en heb er 3, dit ter lees verder vanwege man of vrouw die zich afvraagt waarom heb ik verder die pech.

Kan verder zijn dat het nog ons soort van opruiming betreffende een baarmoeder is....doch het onderzoek zal het uitmaken.

Nee hoor, een emancipatie zit in je persoonlijk hoofd: ga jij buiten hulpmiddelen volkomen door dit dal of ga jij betreffende hulpmiddelen een verschillende weg, het kan zijn allemaal oke, zolang dit JOUW straat kan zijn.

Mag op mijn werk amper nog gewoon functioneren. Doch juist, genoeg kommer en kwel....Hou jouw taai Diana en probeer te vertrouwen hetgeen verschillende zeggen.

Dat het begrip emancipatie verder betrokken kan worden op andere onderwerpen, vormt vrouwenonderdrukking ook niet anders.

Nu ben je echter iedere keer alweer blij zodra je alweer thuis ben. Gewoon in mijn persoonlijk vertrouwde omgeving. Bah, van ons avontuurlijk persoon kan zijn op het moment louter maar verdere een angstige huismus aan.

Helena49 schreef:hormonen, tabletten en ook homeopathische medicijnen brengen veelal slechts verlichting.

Het maken aangaande keuzes brengt met zich mee dat je ook verantwoordelijk bent vanwege de consequenties. DAT is hetgeen een maatschappij ons "oplegt", teneinde dit doch eventjes zo te noemen.

Wanneer ik dan wel eens wat verdere of wat donkerder afscheiding dan gewoon had, deed ik weleens een tampon in zodat dit best wel dure verbandje ook niet zo vlug vies zou worden.

Voor het halen betreffende deze pil voor de apotheek zag ik famosan op de toonbank staan, die kan zijn vanwege opvliegers en nachtelijk transpireren. Het toepassing daarvan samen betreffende een pil was no problem.

Hetgeen kan zijn het toch ingewikkeld. Het kan kloppen wat men zegt, het relativeren meteen veel moeilijker kan zijn. Of je daar wat mee opschiet beseft Bron je niet...doch dit is ons vreselijke tijd...je zit ook wel weleens op mijn werk met het idee flauw te blijven, over te geven ofwel dat.

Ik lees net over gele afscheiding, waar je verder veel last met heb, doch in feite heb ik mijn hele leven alang last betreffende heel wat afscheiding, zeker wegens mij is het gewoon.

Met enige regelmaat heb je ons poos last over extra pijnlijke gewrichten. Het zit op wisselende posten. Deze week gestart mijn ellebogen pijnlijk te geraken, dan bestaan het mijn vingers. Op tot een volgende plaats......

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “De Overgang Vrouwen Dagboeken”

Leave a Reply

Gravatar